Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Neokill
    Първоначално публикувано от DiabL0
    20лв. - 150км.! !
    ама аиде стига съм ви дразнил ....
    Не можеш да ги дразниш шото не им пука
    А бе мани,мани направо се замислям за газ,че с тоя разход
    За 150км не съм сигурен , но 130 гаранция!
    Alfa156 Against All

Comment

Абе много странно от Германия до БГ разход 5,5-6,5 на 100,засичам в БГ 100 км градско нормално каране и опаа 13/100 останах леко неприятно изненадан ,то сигурно и бензина е различен ама чак такава разлика не очаквах.
      Алфа 156 2.0 98г.-Ex , Алфа 33 1.7 8v-Ex
      Alfa 159 2.4 jtdm

Comment

Първоначално публикувано от vencialfa
        Абе много странно от Германия до БГ разход 5,5-6,5 на 100,засичам в БГ 100 км градско нормално каране и опаа 13/100 останах леко неприятно изненадан ,то сигурно и бензина е различен ама чак такава разлика не очаквах.
        Е извънградско си няма нищо общо с градското! И аз като се лигавя извънградско с неповече от 90 разхода е около 7.2- 7.5- ама градско
        Alfa156 Against All

Comment

Само в София но аз съм сменил всичко с ново и маслото смених с SELENIA PERFORMER много е добро и направо разхода заспа... карам и не мисля за бензин
          EX 156 1.6 TS

Comment

Абе въобще не се чуди за разликата в бензина.....вчера тука един колега с международни камиони каза че за еднакво разстояние нафтата от тук сипана и тази от Люксембург дава 100 литра разлика.
            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

300 км само градско в-повер дизел на Шел 20.300 л без много да я жаля
              '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
              Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
              Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                Абе въобще не се чуди за разликата в бензина.....вчера тука един колега с международни камиони каза че за еднакво разстояние нафтата от тук сипана и тази от Люксембург дава 100 литра разлика.
                Ами тук като ме излъже малко колонката(споменавал съм как заредих малко над 53 литра при резервоар 51, а все пак в колата имах минимум 3-4 литра бензин.
                Освен лъжата на колонката и горивото като е по-некачествено - гори малко повече и ето ти на разлика 2 литра на 100км
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

В Италия ми гореше под 8.5 смесен разход(имайки впредвид какъв е трафика там) а тук вчера засякох малко под 10.5 смесен.Нещо не ми се връзва тази разлика , но и така съм горе долу доволен....
                  настояща - BMW 3er
                  ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
                  ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

Чакам да видя какъв ще разхода, но като съдя по стрелката на бензиномера няма да е повече от 11/100. Още 80 мкм!!!!!!

Comment

• На мен пък компа ми изписва разход 9.0 на градско, ама не го вярвам. Иначе още не съм я засичал точно колко харчи, но очаквам да е към 11 градско, 8-9 извънгр. Предишната ми беше 145-ца пак със същия двигател - 1.8 ТС. Харчеше 10-10.5 на градско и почти нямаше значение дали я настъпваш или не.
                      2014: Deutschland über alles

Comment

• разход

на мен ми гори 12 в София
                        0888515205

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay
                          На мен пък компа ми изписва разход 9.0 на градско, ама не го вярвам. Иначе още не съм я засичал точно колко харчи, но очаквам да е към 11 градско, 8-9 извънгр. Предишната ми беше 145-ца пак със същия двигател - 1.8 ТС. Харчеше 10-10.5 на градско и почти нямаше значение дали я настъпваш или не.
                          Ще споделиш ли какъв ти е обичайният маршрут, че ми е интересно . Предполагам, че е Дружба- Орлов мост.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Сега откакто бензина е 2.00лв. 13 литра 130км. (само градско + АС) и лампата за резервата не свети значи ше го изкара до 150км сигурно много съм доволен от тая кола много ме слуша
                            EX 156 1.6 TS

Comment

• Аз не съм много спортен модел,но карам около 100 км. всеки ден градско и:
                              -градско ако не я юркам с вкл. клима-10,5-11
                              -смесено /на база 200 км от който 35 % извънградско -8,5-9/
                              -извънградско - 6,5-7 но не карам повече от 130
                              просто не съм спортен модел.................
                              А имаче ми е давала и разход14-16 на база 250 км. но бързах съм карал колкото тя вдига толкова
                              Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                              156 1,8ТS-99 ......
                              EX
                              159 1,9 JTD-08

Comment

• Първоначално публикувано от koolio
                                Първоначално публикувано от nikolaaaay
                                На мен пък компа ми изписва разход 9.0 на градско, ама не го вярвам. Иначе още не съм я засичал точно колко харчи, но очаквам да е към 11 градско, 8-9 извънгр. Предишната ми беше 145-ца пак със същия двигател - 1.8 ТС. Харчеше 10-10.5 на градско и почти нямаше значение дали я настъпваш или не.
                                Ще споделиш ли какъв ти е обичайният маршрут, че ми е интересно . Предполагам, че е Дружба- Орлов мост.
                                Много си близо за маршрута. Да, по Цариградско дава доста по-нисък разход. Явно не й е точен компа на моята, защото вече показва 8.9 в София! Но все пак мисля, че да ти харчи 13 е прекалено. Може да е от скапан бензин или от нещо по колата.
                                2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                                X